CASA CULORILOR CRAIOVA va prezinta

MEGUIAR'S Craiova & AutoCosmetiK

Meguiar`s are cea mai completa gama de produse pentru restaurarea si intretinerea auto. In Craiova, ne gasiti la magazinul CASA CULORILOR CRAIOVA cu gama completa pentru a satisface orice cerinta de ingrijirea a masinii personale si nu numai.

Play Video

Pentru un aspect de nou al masinii ai nevoie de produse premium. Produsele dedicate auto Meguiar’s USA sunt solutia ideala pentru a ingriji aspectul autovehiculului dumneavoastra. Fie ai o masina la care tii si vrei sa o mentii cat mai curata sau vrei sa ii aplici un stat de ceara, fie ai piele in interior si nu vrei sa iti crape in timp etc. Meguiars’s USA cu o experienta de peste 100 de ani in domeniul DETAILING, ofera solutii pentru pasionati si pentru profesionisti, alaturi de alte branduri de cosmetica cum ar fi: ADBL, BAD BODYS, MA-FRA, MOTIP, KENOTEK, 3D si multe altele.

Produse pentru interiorul masinii tale

Gama completa de produse neceseare atat curatirii si tratamente pentru bord, cat si produse pentru orice tapiterie textila sau piele, suprafete de plastic si multe altele.

Produse pentru exteriorul masinii tale

Gama completa de produse necesare curatirii si intretinerii exteriorului masinii: polish, solutii de spalat, tratamente ceara sau ceramica, dressing-uri cauciuciuri si plastice exterior si multe altele.

258615428_405782051266174_7044441183850989536_n

Te asteptam si pe paginile noastre de Facebook

Suntem activi pe Social Media si va invitam sa ne urmariti si pe paginile noastre de Facebook. Aici veti fi la curent cu tot ce postam. 

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Cover for AUTO CosmetiK
1
AUTO CosmetiK

AUTO CosmetiK

Magazin produse cosmetica auto Meguiar's, SONAX, MA-FRA și ABDL; din iubirea pentru automobile am adus celor pasionați, produsele cele mai bune existente pe piata de profil, cu renume international, ce iti vor pastra si imbunatati starea masinii tale.

Load more

Contacteaza-ne

Daca ai intrebari sau nelamuriri, ia legatura cu echipa noastra. Suntem gata sa oferim intotdeauna solutii viabile pentru necesitatile fiecarui client in parte. Completeaza formularul nostru de contact sau da-ne un telefon.