GRAVIHEL 

Vopsea Industriala

Sistemul GRAVIHEL este un sistem de colorare care devine din ce in ce mai popular in fiecare zi, datorita posibilitatii de a pregati orice culoare pentru orice tip de suprafata.

Invingator pe orice suprafata!

SISTEMUL GRAVIHEL este un sistem care satisface toate nevoile si exigentele in materie de vopsire. Produsele GRAVIHEL sunt concepute pentru o gama variata de aplicatii. Suntem convinsi ca veti descoperi in gama noastra completa de vopsea un sistem potrivit pentru stilul dumneavoastra. Gasiti mai jos o prezentare amanuntita a diferitelor aplicatii ale vopselurilor GRAVIHEL pe care le-am pregatit pentru dvs.

Motive sa alegi GRAVIHEL

Produsele GRAVIHEL au fost concepute cu grija pentru a va oferi o paleta larga de aplicatii si utilizari pe diferite tipuri de suprafete:

Rezultatele obtinute cu GRAVIHEL vorbesc de la sine

Doar vopseau Gravihel iti ofera calitate superioara la pret competitiv! Rezultatele vorbesc de la sine.

Ai intrebari? Echipa noastra te poate ajuta!

Alege nuanta care ti se potriveste!

Play Video

Te asteptam si pe pagina noastra de Facebook

Suntem activi pe Social Media si va invitam sa ne urmariti si pe pagina noastra de Facebook. Aici veti fi la curent cu tot ce postam. 

Contacteaza-ne

Daca ai intrebari sau nelamuriri, ia legatura cu echipa noastra. Suntem gata sa oferim intotdeauna solutii viabile pentru necesitatile fiecarui client in parte. Completeaza formularul nostru de contact sau da-ne un telefon.